Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλασε μέτρια φωτιά. Ψιλοκόβουμετο κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα σοτάρουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Κόβουμετα καρότα σε κυβάκια και τα σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο για άλλα 2 λεπτά. Προσθέτουμε το φύλλο δάφνης,...