Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
ς Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες, τις πιπεριές, το κρεμμύδι σε τέσσερα κομμάτια, τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια σε πιο χοντρές στρογγυλές φέτες 1 εκατ. περίπου.Βάζουμε όλα τα λαχανικά μας μέσα σε ένα ταψί, ρίχνουμε το λάδι, το θυμάρι, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε με τα...