Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξεκινάμε ψιλοκοβοντας όλα τα λαχανικά μας.. Παίρνουμε ένα βαθύ τηγάνι ή μια κατσαρόλα, βάζουμε το ελαιόλαδο(να σκεπάσει ο πάτος) και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία..Ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά μας(εκτός της ντομάτας) και τα σοτάρουμε, αφού γυαλίσουν, βάζουμε και το ρύζι μας και...