Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε πρώτα τη σάλτσα καραμέλας: Βράζετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι. Σε ξεχωριστό κατσαρολάκι βάζετε τη ζάχαρη και το νερό και βράζετε σε μέτρια φωτιά χωρίς να ανακατεύετε, μέχρι να αλλάξει χρώμα και να πάρει το χρώμα που θέλετε. Αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά και...