Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε σε μεγάλο κατσαρολάκι το κρύο γάλα με το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Σε μέτρια φωτιά δένουμε την κρέμα ανακατεύοντας συνεχώς.Κατεβάζουμε την κρέμα από τη φωτιά και ενσωματώνουμε ανακατεύοντας με γρήγορες κινήσεις πρώτα το τυρί, μετά το βούτυρο και τέλος τα...