Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πρωτα κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες.Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μια κουταλιά βούτυρο και αφήνουμε να ζεσταθεί καλά. Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε δύο δόσεις χρησιμοποιώντας καινούργιο λάδι και βούτυρο τη δεύτερη φορά. Τα μανιτάρια πρέπει να πάρουν ωραίο χρώμα χωρίς να...