Χταπόδι μελωμένο με σύκα δαμάσκηνα και μέλι από το Αριστοτελικό Βουνό

Χταπόδι μελωμένο με σύκα δαμάσκηνα και μέλι από το Αριστοτελικό Βουνό

Από την ιστοσελίδα
https://sidagi.gr/
Συγγραφέας
Η συνταγή είναι από τη Λουλουδιά Αλεξιάδου, chef του restaurant Ακρογιάλι της Ολυμπιάδας Η συνταγή είναι από τη Λουλουδιά Αλεξιάδου, chef του restaurant Ακρογιάλι της Ολυμπιάδας Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το χταπόδι. Το βράζουμε σε κατσαρόλα με ελάχιστο νερό, ξύδι και μαύρο...