Χοιρινή τηγανιά με μέλι τσιμένι και πετιμέζι

Χοιρινή τηγανιά με μέλι τσιμένι και πετιμέζι

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Μαριάννα Χαραλάμπους
Εκτέλεση βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, το αφήνουμε να κάψει και ρίχνουμε το χοιρινό αφού το έχουμε πλύνει καλά, αφήνουμε να τραβήξει το νερό και το λίπος, θα αρχίσει να τηγανίζετε σιγά σιγά, μόλις είναι έτοιμο κλείνουμε το μάτι και σβήνουμε το χοιρινό με το πετιμέζι,...