Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε τα λαχανικά μας και τα σοτάρουμε σε 4 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο πρώτα το καρότο μετά από 2 λεπτά το καρότο και μετά τις πιπεριές! Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά προσθέτουμε τα θαλασσινά αφήνουμε για 3 λεπτά κ προσθέτουμε τα ντοματακια αλάτι πιπέρι ρίγανη αφήνουμε να πάρει...