Γλυκοπατάτες και κολοκύθα σαγανάκι με σπανάκι φέτα και αβγό ποσέ

Γλυκοπατάτες και κολοκύθα σαγανάκι με σπανάκι φέτα και αβγό ποσέ

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρετε για λίγα λεπτά να μαραθούν.Ρίχνετε τις γλυκοπατάτες, την κολοκύθα, αλάτι, πιπέρι, σοτάρετε να πάρουν χρώμα και στη συνέχεια κλείνετε το καπάκι, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να μαγειρευτούν...