Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180. Σοτάρουμε τα καρότα και προσθέτουμε λίγο νερό και περιμένουμε να πάρει βράση. Μόλις φτάσει σε σημείο βρασμού, αφαιρούμε από τη φωτιά και τα σουρώνουμε. Στη συνέχεια σοτάρουμε το σολομό και από τις 2 πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Βάζουμε τα...