Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφήστε το βούτυρο και τα αυγά να φθάσουν σε θερμοκρασία δωματίου.Βουτυρώστε και αλευρώστε μια φορμα για κεικ.Προθερμάνετε το φούρνο στους 185 βαθμούς.Χτυπήστε 2 φλιτζάνια βούτυρο μέχρι να μην υπάρχουν σβώλοι.Προσθέστε 3 και 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη και χτυπήστε μέχρι να γίνει μία...