Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ο μπακαλιάρος, αυτό το αγαπημένο ψάρι! Μπορεί σαν τον μπακαλιάρο τον τηγανητό, στο τραγανό του κουρκούτι και την σκορδαλιά του στο πλάι, να μην συγκρίνεται τίποτα… Αν όμως για κάποιο λόγο θέλεις κάτι διαφορετικό, η συνταγή αυτή συνδυάζει την νοστιμιά με τον μπακαλιάρο...