Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε σπιτικά ραβιόλια γεμιστά με φέτα για το μεσημεριανό σας Για τη ζύμη Ανακατεύετε όλα τα υλικά και προσθέτετε σιγά- σιγά νερό μέχρι να γίνει μία ζύμη σφιχτή και που να μην κολλάει στα χέρια.Αφήνετε τη ζύμη μία ώρα σκεπασμένη να ξεκουραστεί.Στη συνέχεια χωρίζετε τη ζύμη σε...