Ανοιχτή πίτα με κρέμα γραβιέρας κρεμμύδι μανιτάρια και θυμάρι

Ανοιχτή πίτα με κρέμα γραβιέρας κρεμμύδι μανιτάρια και θυμάρι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Για την κρέμα γραβιέρας: Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε για μισό λεπτό, ρίχνετε την κρέμα και την αφήνετε να πάρει βράση. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη γραβιέρα, την παρμεζάνα, το αβγό, το ξύσμα λάιμ,...