Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την κρέμα γραβιέρας: Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε για μισό λεπτό, ρίχνετε την κρέμα και την αφήνετε να πάρει βράση. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη γραβιέρα, την παρμεζάνα, το αβγό, το ξύσμα λάιμ,...