Αμυγδαλόπιτα με πορτοκάλι και σοκολάτα

Αμυγδαλόπιτα με πορτοκάλι και σοκολάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
OliveMagazine
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180o C και λαδώνετε ένα μέτριο ταψάκι διαστάσεων 25x35εκ. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τη ζάχαρη, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.Σε δεύτερο μπολ ανακατεύετε το χυμό και το ξύσμα του...