Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και όταν αφρατέψουν ρίξτε ένα ένα τα αυγά και μετά το γάλα.Ανακατέψτε και προσθέστε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, τις βανίλιες και την αμυγδαλόψιχα.Αδειάστε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους...