Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
:1 πακέτο φύλλο Βηρυττού ή κρούστας1 ½ λίτρο γάλα200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό3 κουταλιές της σούπας βούτυρο1 φλιτζάνι ζάχαρη½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ2 λεμόνια και 2 μοσχολέμοναβούτυρο λιωμένο για τα φύλλαζάχαρη άχνηκανέλλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αρχικά...