Χοιρινό ρολό με ξηρά φρούτα πορτοκάλι και σάλτσα ροδιού

Χοιρινό ρολό με ξηρά φρούτα πορτοκάλι και σάλτσα ροδιού

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Έχουμε έτοιμο το ρολό από τον χασάπη μας, και το γεμίζουμε με τα υλικά της γέμισης. Κόβουμε το πράσο σε ροδέλες, και το απλώνουμε στο ταψί μαζί με το σκόρδο. Τοποθετούμε επάνω το ρολό και προσθέτουμε το χυμό από το πορτοκάλι, και το πορτοκάλι κομμένο στα τέσσερα. Προσθέτουμε το...