Πιτάκια γεμιστά με γαρίδες και πράσο συνοδευμένα από γλυκόξινη σάλτσα

Πιτάκια γεμιστά με γαρίδες και πράσο συνοδευμένα από γλυκόξινη σάλτσα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Βράζετε τις γαρίδες σε ελαφρά αλατισμένο νερό μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Τις ξεφλουδίζετε και τις ψιλοκόβετε.Σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι ρίχνετε τα πράσα, το τριμμένο κρεμμύδι και ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό. Αφήνετε να αχνιστούν, μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Προσθέτετε τότε το...