Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στραγγίξτε τα. Κόψτε το πεπερόνι σε λεπτές φέτες.Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα ζυμαρικά με το πεπερόνι, την ντομάτα, την κρέμα γάλακτος, την γκούντα και το έμενταλ.Αδειάστε το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος.Τρίψτε το ψωμί στο πολυμίξερ....