Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το κοτόπουλο γεμιστό, ζεσταίνοντας πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζοντας τα εντόσθια και τον κιμά, σχεδόν να ψηθούν, για 6-7′. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να μαραθεί για 3′. Σβήνουμε με το κονιάκ και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και...