Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ετοιμάζουμε ένα ρηχό ταψί φούρνου στρώνοντάς το με λαδόκολλα. Βάζουμε στο μούλτι τη βρόμη και χτυπάμε μέχρι να γίνει σκόνη, σαν αλεύρι. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι βρόμης, την πρωτεϊνη ή το επιπλέον αλεύρι βρώμης, την καστανή ζάχαρη και το αλάτι. Σε ένα γυάλινο...