Κοτόπουλο λεμονάτο σε κρούστα παρμεζάνας

Κοτόπουλο λεμονάτο σε κρούστα παρμεζάνας

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Παίρνουμε ένα τηγάνιδιαμέτρου 25 εκ., το οποίο να μπαίνει στον φούρνο (με μεταλλικό χερούλι, όχι πλαστικό γιατί θα λιώσει). Σε ένα μπολαναμειγνύουμε το πάνκο με τη μισή παρμεζάνα, τον μαϊντανό, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι...