Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Το ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι (βασιλομανίταρα) είναι από τα πιάτα που γνώρισαν στους Έλληνες τα Ιταλικά ριζότι και τα έκαναν δημοφιλή στην εστιατορική σκηνή.Δυστυχώς όμως αυτή η δημοφιλία δεν πέρασε και στην οικιακή κουζίνα, κυρίως γιατί η τεχνική του να φτιάχνει κανείς...