Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μια μυδομακαρονάδα μου ζήτησε να της φτιάξω κάποια στιγμή η Sophie που τρελαίνεται για μύδια.Η πρώτη σκέψη για συνταγή ήταν εντελώς κλασική: λευκό κρασί, σκόρδο, κρεμμύδι, μαϊντανός και μπούκοβο να δώσει εντάσεις, ίσως και λίγο σέλερι μια και πάει πολύ με τα μύδια και για...