Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και την βανίλια. Προσθέστε το τυρί Mascarpone και το amaretto ή το ρούμι.Ρίξτε τον καφέ σε ένα ρηχό πιάτο. Βυθίστε αρκετά σαβαγιαρ στον καφέ για να καλύψετε τη βάση ενός ταψιού (15 × 24 cm, 4 φλυτζάνια). Προσθέστε ένα μέρος του μείγματος...