Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα μπιφτέκια: Βάζετε τις γαρίδες στο μούλτι και τις πολτοποιείτε. Ψιλοκόβετε τον μπακαλιάρο ή τον πολτοποιείτε κι αυτόν στο μπλέντερ. Τα βάζετε μαζί σε βαθύ μπολ.Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια να μαλακώσουν, προς το τέλος προσθέτετε και το...