Ψαρονέφρι με Κρέμα Βαλσαμικού με Σύκο Kalamata Papadimitriou σοταρισμένο με σύκα

Ψαρονέφρι με Κρέμα Βαλσαμικού με Σύκο Kalamata Papadimitriou σοταρισμένο με σύκα

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα φιλέτα ψαρονέφρι σε φέτες και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.Προσθέτετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και...