Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι σε αναζήτηση νέων και πρωτότυπων συνταγών κι έτσι σχεδόν κάθε βράδυ στο σπίτι μας έχουμε μίνι βραδιά γευσιγνωσίας. Χθες έκαναν το ντεμπούτο τους αυτά τα ελιοπιτάκια με παρμεζάνα. Τα βρήκα απόλυτα του γούστου μου, ενώ πιστεύω ότι είναι ιδανικό...