Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε, συνεχίζουμε με το ρύζι και ανακατεύουμε για 2'-3'. Ρίχνουμε το ούζο και αφήνουμε να εξατμιστεί.Προσθέτουμε 1 κουτάλα της σούπας ζεστό ζωμό και...