Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 3 - 4 κουτ. σούπας νερό και μαραίνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Όταν εξατμισθούν τα υγρά προσθέτετε το λάδι και σοτάρετεγια 3 - 4 λεπτά, μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα τα κρεμμύδια.Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα, την δάφνη και το ξύλο κανέλας,...