Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε τα κάστανα, τα καθαρίζουμε και τα περνάμε από τη μηχανή του πουρέ.Πριν ακόμα κρυώσει ο πουρές, ρίχνουμε τη ζάχαρη, το βούτυρο, τη βανίλια και την ξυσμένη σοκολάτα και τα ανακατεύουμε.Βουτυρώνουμε μια φόρμα, στρώνουμε στον πάτο λαδόχαρτο και αδειάζουμε το μίγμα...