Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξεκινήστε με το μαγείρεμα των ζυμαρικών σε μία κατσαρόλα σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Προσθέστε το κουκουναρι στην κατσαρόλα ζυμαρικών 1 λεπτό πριν το σβήσετε. Στραγγίστε, και αφήστε στην άκρη.Ενώ τα ζυμαρικά βράζουν, ρίξτε 1 κουταλιά λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα. ...