Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζεστή σούπα για τον χειμώνα με λαχανικά και έντονα μυρωδικά στο πιάτο σας Σε μέτρια θερμοκρασία τοποθετούμε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε το λάδι και το βούτυρο να ζεστάνει. Μόλις κάψει το λάδι και λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε το κρεμμύδι με το πράσο και σοτάρουμε μέχρι να...