Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Δοκιμάστε το μαζί με το αγαπημένο σας ποτό Για τα κριτσίνια Βάζουμε στον κάδο του μίξερ την μαργαρίνη, την φυτίνη, το λευκό κρασί, το αλάτι, την τριμμένη κεφαλογραβιέρα, το κόκκινο πιπέρι και το 1 αυγό. Τα χτυπάμε στη χαμηλή ταχύτητα για 3 λεπτά και μετά για 5 λεπτά στη μεσαία...