Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Με τον εκπυρηνωτή βγάζετε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις βράζετε για 10 λεπτά σε νερό για να ξαλμυρίσουν. Καθαρίζετε τις σουπιές από το κόκαλο, τα μάτια, τις μεμβράνες και τα εντόσθια και κρατάτε τις φούσκες με το μελάνι στην άκρη. Χωρίζετε το κεφάλι και τα πτερύγια από το...