Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε περίπτωση που δεν το έχω προμηθευτεί από την αγορά, ξεκινάω από την προηγούμενη ή νωρίτερα την ίδια μέρα να ετοιμάζω το σπιτικό αλεύρι κάστανου. Το κρατάω στην άκρη ωσότου το χρειαστώ.Προθερμαίνω τον φούρνο στους 190° C. Τοποθετώ την σοκολάτα και το βούτυρο να λιώσουν μέσα σε...