Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά βράζουμε τις φακές για 5 λεπτά. Μετά αφαιρούμε από τη φωτιά και πετάμε το νερό σουρώνοντας τις φακές.Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο λάδι. Μετά προσθέτουμε τις φακές και τις ανακατεύουμε για λίγο μαζί με το κρεμμύδι....