Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Τοποθετούμε λαδόκολλα σε ένα ταψί20x30 εκ. καλύπτοντας τον πάτο και τα πλάγια. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το αλεύρι, το μπέικιν, το κακάο, και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Βάζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε ένα μεγάλο...