Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει στο τηγάνι και στρώνουμε 3 φύλλα , βουτυρώνοντας καλά κάθε φορά τα φύλλα μας. Έχουμε τρίψει την φέτα και το κασσέρι , τα αναμειγνύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι πάνω από τα φύλλα που στρώσαμε. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και την ketchup...