Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Χτυπάμε τα αβγά μαζί με το νερό.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
Τα φυλάμε σε ένα πιάτο.
Ρίχνουμε τα χτυπημένα αβγά στο τηγάνι.
Μόλις αρχίσουν να πήζουν, τοποθετούμε το μείγμα με τις πιπεριές και το κρεμμύδι από πάνω.
Προσθέτουμε τον τόνο και την πάστα ελιάς Καλαμών.
Χρησιμοποιώντας μια καλή σπάτουλα, διπλώνουμε τη μία μεριά της ομελέτας προς τα μέσα, για να την κλείσουμε.
Τη σερβίρουμε αμέσως κα την τρώμε όσο πιο αργά μπορούμε με φρέσκο ψωμί.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.