Oμελέτα με πάστα ελιάς και τόνο

Oμελέτα με πάστα ελιάς και τόνο

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 3 αβγά
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό
  • 1 μικρή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 μικρή πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 κουταλιές της σούπας τόνο από κονσέρβα, στραγγισμένο
  • 4 κουταλιές της σούπας πάστα ελιάς Καλαμών

Οδηγίες παρασκευής

Χτυπάμε τα αβγά μαζί με το νερό.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.

Τα φυλάμε σε ένα πιάτο.

Ρίχνουμε τα χτυπημένα αβγά στο τηγάνι.

Μόλις αρχίσουν να πήζουν, τοποθετούμε το μείγμα με τις πιπεριές και το κρεμμύδι από πάνω.

Προσθέτουμε τον τόνο και την πάστα ελιάς Καλαμών.

Χρησιμοποιώντας μια καλή σπάτουλα, διπλώνουμε τη μία μεριά της ομελέτας προς τα μέσα, για να την κλείσουμε.

Τη σερβίρουμε αμέσως κα την τρώμε όσο πιο αργά μπορούμε με φρέσκο ψωμί.

Καλή όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.