Μοσχάρισιες μπριζόλες μαριναρισμένες με δεντρολίβανο θυμάρι και σκόρδο

Μοσχάρισιες μπριζόλες μαριναρισμένες με δεντρολίβανο θυμάρι και σκόρδο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Ρίχνετε και αναμιγνύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας στο μπλέντερ να γίνουν ενιαίο μίγμα.Σκεπάζετε τις μπριζόλες με το μίγμα, φροντίζοντας να πάει πάνω-κάτω παντού και τις αφήνετε σκεπασμένες στο ψυγείο να μαριναριστούν για 4 ώρες.Βγάζετε τις μπριζόλες από το σκεύος με τη μαρινάδα...