Κροκέτες μπακαλιάρου με κόκκινο αρωματικό κουρκούτι και σάλτσα κάππαρης

Κροκέτες μπακαλιάρου με κόκκινο αρωματικό κουρκούτι και σάλτσα κάππαρης

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα υλικά για το κουρκούτι, βάζοντας τόσο αλεύρι όσο να γίνει ένας αφράτος χυλός που θα πέφτει από το κουτάλι. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Αν στο μεταξύ βγάλει υγρά και αραιώσει, προσθέτετε λίγο αλεύρι ακόμα.Αλευρώνετε τα κομμάτια του...