Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα υλικά για το κουρκούτι, βάζοντας τόσο αλεύρι όσο να γίνει ένας αφράτος χυλός που θα πέφτει από το κουτάλι. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Αν στο μεταξύ βγάλει υγρά και αραιώσει, προσθέτετε λίγο αλεύρι ακόμα.Αλευρώνετε τα κομμάτια του...