Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Κάντε ένα άνοιγμα σε κάθε ψωμάκι στην επάνω πλευρά.Βάλτε μέσα λίγο τυρί κρέμα, ψιλοκομμένο ζαμπόν και λίγη γραβιέρα.Αδειάστε στο άνοιγμα ένα αυγό και πασπαλίστε με λίγη γραβιέρα ακόμα.Βάλτε τα ψωμάκια σε ένα ταψί και ψήστε στους 180° C για 10'-20' λεπτά, ανάλογα με το πόσο...