Γεμιστά Ψωμάκια με Αυγό Γραβιέρα και Ζαμπόν

Γεμιστά Ψωμάκια με Αυγό Γραβιέρα και Ζαμπόν

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Κάντε ένα άνοιγμα σε κάθε ψωμάκι στην επάνω πλευρά.Βάλτε μέσα λίγο τυρί κρέμα, ψιλοκομμένο ζαμπόν και λίγη γραβιέρα.Αδειάστε στο άνοιγμα ένα αυγό και πασπαλίστε με λίγη γραβιέρα ακόμα.Βάλτε τα ψωμάκια σε ένα ταψί και ψήστε στους 180° C για 10'-20' λεπτά, ανάλογα με το πόσο...