Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε την τάρτα: τοποθετείτε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάτε μέχρι το μίγμα να αφρατέψει. Στην αρχή δουλεύετε τα υλικά στη μικρή ταχύτητα και μετά στη μεγάλη. Προσθέτετε τα αβγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν στο μίγμα.Κατεβάζετε...