Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τσιγαρίζουμε το λουκάνικο Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και περιμένουμε να πάρει χρώμα το κρεμμύδι Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και το φέρνουμε δυο τρεις στροφές να γυαλίσει Τέλος προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό με τον κύβο μέχρι να γίνει το ρύζι Αφαιρούμε από τη φωτιά και αν...