Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
60 Χοιρινό με σελινο ψιλοκομμένο με αυγολέμονο!!!!! Υλικα:800γρ.σέλινο,1 κιλο κρέας χοιρινό μπούτι κομμένο σε κομματάκια,1ξερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1κ.σ.πελτε, αλάτι,πιπέρι,2 αυγα,2 λεμόνια και 1 κ.γ κορν φλαουρ Εκτέλεση Βράζουμε το σελινο για 10 λεπτά το σουρώνουμε και το...