ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΡΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χοιρινό καρέ στο φούρνο με βερίκοκα και δαμάσκηνα
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Γαστρονόμος
Εάν θέλουμε σερβίρουμε το μελωμένο, χοιρινό με βερίκοκα και δαμάσκηνα, με απλό πιλάφι εμπλουτισμένο με ψιλοκομμένο μαϊντανό
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ