Μπιφτέκια με κιμά και σπανάκι πάνω σε τηγανίτα από πατάτες

Μπιφτέκια με κιμά και σπανάκι πάνω σε τηγανίτα από πατάτες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Σε μία κουταλιά σούπας λάδι σοτάρετε το σκόρδο ελαφρά και προσθέτετε το σπανάκι. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά του. Το αφήνετε να κρυώσει.Ζυμώνετε το σπανάκι μαζί με τον κιμά και πλάθετε 4 χοντρά μπιφτέκια. Τα βάζετε στο ψυγείο για λίγη...